Stort udvalg af forskelligt brandmateriel

Der findes et rigtigt stort udvalg af brandmateriel, og her hos Dansk Nordisk Brandsikring forhandler vi også et velassorteret sortiment af brandslukningsmateriel.

Vi forhandler blandt andet:

Vores kunder dækker over erhvervskunder samt offentlige institutioner i hele landet, og vi er certificeret af Dansk Standard Nordisk Brandsikring ApS samt medlem af Sikkerhedsbranchen.​

Vigtigt at vælge den rette type brandslukker

Det er lovligt og sikkert at have en DS-godkendt brandslukker i en virksomhed.

Der findes rigtig mange forskellige brandslukkere, og de har hver især sine fordele. Derfor er det rigtigt vigtigt at vælge lige præcis den brandslukker, der passer til virksomhedens behov.

Kontakt os for rådgivning omkring brandmateriel

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har behov kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med anskaffelse af det rette brandmateriel. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den helt rigtige løsning, der passer til deres behov.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 70 22 30 48 eller ved at skrive til vores e-mail info@nordiskbrandsikring.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for rådgivning. 

Fandt du ikke det, du ledte efter?​

Om firmaet

Nordisk Brandsikring & Portsikring ApS  er totalleverandører inden for brandmateriel, sikkerhedsudstyr, førstehjælp samt brand portsikring. Endvidere rådgivning og vejledning i lovgivning, forsikringer og førstehjælpsudstyr.

Kontakt

Industriskellet 7, 3540 Lynge