Hjertestarter – køb en hjertestarter her!

logo ONE_blu_emotion

er i vores optik, den mest brugervenlige på det danske marked.

 

Red liv – brug en hjertestarter

En hjertestarter redder liv! Ingen ved hvor, hvornår eller hvem et hjertestop rammer. Hurtig hjælp er altafgørende, når en person falder om.

Et liv kan reddes på ganske få minutter, og det er derfor vigtigt at træde til, når det gælder. Bliver der benyttet en hjertestarter inden for de første 4 minutter, minimerer man risikoen for mén efter et hjertestop.

 

 

Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter er et apparat, der sender elektriske stød igennem brystkassen, når en person har fået hjertestop. Hjertestarteren prøver at ”genstarte” hjertet med det elektriske stød.

Hjertestarter fra Saver One – den mest brugervenlige på det danske marked
En hjertestarter fra Saver One benytter ikke almindelige håndkøbsbatterier, men et batteri som er specielt udviklet til hjertestarteren. Kapaciteten i dette batteri er mere end 200 stød!

Saver One hjertestarten guider redderen gennem redningsaktionen, og alle kan håndtere den– denne hjertestarter kan ikke bruges forkert!

Når ambulancen ankommer, vil ambulancefolkene tage hjertestarteren med.

De vil nemt kunne udlæse data fra  hjertestarteren via USB eller hukommelseskort. Derved kan de professionelle redningsarbejdere sikre, at der bliver fulgt op på den behandling, som er startet, de kan se hjertediagrammer til brug for den fortsatte behandling.

Service på hjertestarteren

Vi mener, at det er vigtigt at overlade opsyn og vedligeholdelse til professionelle at udføre teknisk arbejde på livreddende udstyr.
Derfor kan kun en certificeret servicetekniker udskifte f.eks. batteriet og teste en hjertestarter med vores opdaterede software.
Vores batterier er af højeste standard og bliver testet af serviceteknikeren, inden de indsættes i maskinen.

One_bag  OneD_bagWall Bracket